Колкото и красиви да са високите дамски обувки, някои жени не са техни почитатели. Те залагат на удобство, съчетано с ексцентричност и приятен външен вид в лицето на кецовете или маратонките. Най-новият писък на модата в дигиталния пазар е приложение, което позволява на всеки обикновен човек да се превърне в дизайнер. То ти позволява на старите ти, изпокъсани кецове да бъдат на един клик разстояние от модерни и здрави такива.

Приложението е активно както за Android, така и за iPhone. Създателите дават гаранция на потребителите, че могат да променят обувките си дори в движение, използвайки всякакви изображения (черно-бели, цветни и дори анимирани).

Този род кецове са съставени от специална електротехника, която отговаря за поддръжката им. Доброто при тях е , че не пропускат вода и благодарение на кевлара, вграден в тях, те се превръщат в още по-издръжлива обувка. Повечето хора, чувайки за цялата електротехника в тях, се притесняват относно поддържането на чистотата им. Притесненията са безпочвени, тъй като този дребен факт по никакъв начин не пречи на прането им.

Идеята на създателите на тези кецове е максимално да улесни човека в поддръжката на обувките, като му спестява време и допълнителни занимания, а същевременно да гарантира здравината и дълготрайната им употреба. Всички се досещаме, че тези обувки ще се нуждаят от зареждане, но това няма по никакъв начин да ви донесе дискомфорт.  На първо място, може да ги носите поне 30 дни след зареждане на автономен режим. На второ място, когато се наложи презареждане, то се осъществява в самия процес на ходене.

Тези обувки на съвремието вероятно носят у вас чувството, че цената им ще бъде такава, каквато не можете да си позволите. Истината е, че това не е вярно, сумата им варира от 150 до 350 долара. Като имате предвид цените на обикновени обувки от известни дизайнери, а дори и не толкова известни, може да си направите равносметка, че всъщност няма да изхарчите чак толкова много.

Ако сте от хората, които в ежедневието си, на работа, а дори при среща с близки хора, залагате на спортната, удобна обувка, то няма никакъв шанс да не опитате и да не се възползвате от този продукт. Имайки предвид колко бързо се развиват технологиите и какви промени настъпват в тенденциите на пазара, специалисти казват, че се очаква скоро в потребление да влязат обувки, чието връзване на връзките да се осъществява автоматично.

Източник: Онлайн магазин за обувки – MES.BG