Може би за голяма част от потенциалните потребители на услугите за отдаване на коли под наем се интересуват колко ще им струва удоволствието да използват чуждо превозно средство. И ако преди години само чужденци, които идваха на почивка или по работя в страната бяха основните клиенти то днес се оказва доста масово използването на коли Рент А Кар дори от хора, които си имат собствени автомобили. Какво е необходимо да имате предвид при наема на превозно средство ще разкрием в следващите редове. А що се отнася до офертите сред компаниите представящи изгодни за коли под наем Добрич цени е Тик Так Транс.

Защо цената е решаваща?

Независимо дали се касае за лична употреба или пък за използване на дадено превозно средство за служебни ангажименти  то цената е водеща при използване на услугата. На първо място трябва да си отговорите на въпроса дали е необходима употребата на кола под наем. Каква е основната ви цел и след това да потърсите оферта, която да ви удовлетвори.

Ключовите аргументи, поради които се оказва необходимост използването на кола под наем са свързани с:

 • Повреда на вашия автомобил, а ежедневните ви ангажименти изключват ползването на градски транспорт или такси;
 • Искате да карате по-представителна кола за среща с потенциален бизнес партньор;
 • В командировка сте в Добрич и имате нужда от свободата да се придвижвате на различни разстояния;
 • Имате специален повод и е логично да пристигнете на мястото, където ще се проведе тържеството с по-луксозен автомобил.

Това са само част от основните мотиви, поради които хората наемат коли. В крайна сметка използването на услугата предоставя изключителна свобода и това идва да покаже, че напълно заслужава внимание. Що се отнася до цената е добре предварително да я договорите с цел да не се окаже твърде скъпо удоволствието, от което имате намерение да се възползвате.

От значение ли е рейтинга на фирмата, отдаваща коли под наем?

наем на кола

Като всяка друга услуга и тук е добре да се ориентирате към анализ на предложенията. Това би ви гарантирало:

 • Качество на услугата;
 • Разнообразие от превозни средства, от които можете да избирате;
 • Конкурентни цени;
 • Професионално обслужване;
 • Ангажираност към спазване на договорените отношения;
 • Прилагате на отстъпки за редовни клиенти и други.

Когато имате уверението, че дадена компания си струва да бъде използвана за осигуряване на превозни средства според вашата необходимост и цената напълно ви устройва то със сигурност бихте се възползвали от услугите ѝ. Персонализирането на предпочитанията ви е опция, която би ви насочила към този потенциален партньор, който може да изпълни желанието ви.

Не е случайно, че споменахме името на Тик Так Транс Добрич. В уверение на това, че се касае за фирма с утвърдени позиции в сектора ви гарантираме максимална удовлетвореност от използването на колите, предлагани за под наем. Защото независимо от това дали вашият автомобил е в неизправност или пък имате личен повод и държите да се придвижите до мястото на повеждане на тържеството с луксозна кола то не е без значение дали наетото возило ще отговори на всички критерии, отнасящи ще до неговата изправност, чистота на купето и други.

Защо да наемете кола от фирма, а не от частно лице?

Честа практика е в по-малките населени места да се предлагат луксозни автомобили под наем от физически лица. Всъщност не ви препоръчваме да се подвеждате от ниската цена на услугата, която се предлага, тъй като има риск от липса на задължителни документи, които да ви дават право да управлявате превозното средство. Освен това при потенциален инцидент се запитайте, който ще поеме щетите.

Само лицензирани компании като Тик Так Транс Добрич ще ви осигурят:

 • Сигурни услуги;
 • Безопасност при шофиране на изправен автомобил;
 • Изрядни документи, които придружават колата;
 • Коректно, професионално отношение;
 • Конкурентна цена.