Днес децата са презадоволени от всякакъв вид играчки, но дали те са достатъчно качествени и занимателни? Ако малчуганът е свръх активен и трябва да изразходи правилно своята енергия е добре да разгледате красивите и качествени дървени Детски катерушки. Това е може би едно от най- полезните и забавни предложения, които може да срещнете в интернет пространството. Wooden Magic е семейната работилничка, която ще ви предложи уникални забавления за малчугани. Те ще направят ежедневието им изпълнено с емоции и незабравимо.

Защо да подарим на детето катерушка?

Най-често децата между 6 и 7 месечна възраст проявяват интерес, да се катерят по различни предмети около тях. Това може да бъде и много опасно начинание, защото те не са пригодени за тази дейност. Точно затова ви препоръчваме да изберете подходяща детска катерушка, с която мъникът да започне да се забавлява активно и да развива фината си моторика. Моделите, които ще намерите онлайн привличат с качествената си изработка, своята безопасност и разбира се красивите весели цветове, в които са боядисани.

Те са напълно безвредни и безопасни, тъй като боите отговарят на всички изисквания за качество. Детските катерушки са предпочитан елемент от ежедневието на малчуганите и защото с времето растат заедно с тях. Те могат да променят позицията си, формата и така винаги да са актуални и забавни за детето.

Лесно ли е да изберем конкретна детска катерушка?

За да откриете подходящата играчка е важно да се съобразите с възрастта на детето. Модерният Пиклер триъгълник е изключително удачен за най-малките. Това е първата детска катерушка, на която могат да започнат да развиват движенията си и мускулатурата.

Този вид играчка има възможност да се допълва от различни модули във времето и така става по-интересна, за палавника, който започва да расте. Wooden Magic  изработват тази играчка от висококачествен дървен материал което е гаранция, че ще я използвате изключително дълго и дори след време може да я подарите на друго дете. Това е най-хубавото при дървените играчки, че остават все така красиви и здрави и могат да се използват години наред, без да се повредят по някакъв начин.

Какви са предимствата на детския Пиклер триъгълник?

Това е една характерна катерушка измислена от унгарския педиатър д-р Еми Пиклер преди повече от 100 години. Днес се изработва в България в семейната работилничка на производителя с гаранция за високо качество и безопасност. Може да избирате между различни варианти, цветове и конфигурации, за да зарадвате по-малко или по-голямо дете. Ще ви представям някои важни характеристики на детския артикул:

  • стимулира децата да се движат – активната игра им позволява да развиват мускулатурата си и най-вече баланса по време на катерене;
  • ръчно изработена с гаранция за качество – детската играчка е изработена от най-здравите и качествени материали, с което е гарантирана безопасността на малкия палавник;
  • помага за развитието на добро въображение и креативност – това е занимание, което ще развие до голяма степен ще въображението на децата, защото те могат да си измислят най-различни занимания и игри свързани с катерушката. Освен за катерене тя може да се използва и като конструкция за къща или нещо друго в зависимост от фантазията на палавниците;
  • компактна е и лесна за употреба – може да се използва на закрито и открито според сезона. Важно е обаче да съхранявате детската катерушка в домашни условия.

Инвестицията в нещо подобно определено си заслужава, тъй като това е полезно занимание за всяко дете. Важно е то да развива координацията си, да се забавлява и да прекарва ползотворно време с различни приятелчета. Така новата играчка ще помогне на палавника да се социализира. Цената на Пиклер триъгълника не е висока, предвид качеството което предлага той и дългата му експлоатация.