Днес ще поговорим за един артикул, който понякога остава пренебрегван и не е на дневен ред, когато обзавеждаме фирмения офис. Посетителските столове са необходими, за да може да посрещате партньори, клиенти и бъдещи служители достатъчно комфортно. Модерният офис стол без колела е достатъчно здрав и удобен. Дори краткият престой ще направи добро впечатление на хората и те ще бъдат приятно изненадани. Хубаво е да се запознаете с характеристиките на различните артикули, за да изберете подходящ за вашата фирма и да го съчетаете с интериора, който сте избрали.

Какви са предимствата на модерните столове за посетители

Производителите се опитват да направят този вид модели без колела много атрактивни, посредством извита s – образна форма на основата. Тапицериите са изискани и луксозни, така че визията на посетителските столове е много привлекателна и перфектно ще се слее с всяка офиса среда. Без да са снабдени с колела те са изключително практични и функционални. Хората настанени на такъв модел винаги се чувстват комфортно. Обърнете внимание на красивата изработка и линии, които са естетически издържани и предлагат най-добрата опора за тялото. Venus.bg ви препоръчва следния модел. Посетителски стол Orion – Черен LUX:

посетителски офис стол
  • Посетителският модел „Orion“ е изработен с лицеви части от висококачествена естествена кожа;
  • Неговата база е изключително устойчива и издръжлива на натоварване от хромиран метал. Не е проблем, че не са снабдени с колелца;
  • Разполага с удобни подлакътници в стилна комбинация от хром, еко кожа и естествена кожа, които осигуряват здрава и в същото време комфортна опора на вашите ръце;
  • Стилна визия и удобство за вашия офис, конферентна или заседателна зала.

Елегантен и луксозен модел без колелца, който ще ви предостави невероятен уют докато сте настанени на него. Специалистите препоръчват при възможност да инвестирате в подобна мебел, която ще работи за вашето добро име пред клиенти и партньори.

Къде ще открийте най-добрите модели

Едва ли ще намерите в търговската мрежа голям избор от посетителски столове за офиса без колелца. Голямо разнообразие поддържат единствено интернет-магазините в чиито каталози има както семпли и обикновени модели, така и луксозни тапицирани с естествена кожа. Това е предпоставка клиентите да изберат артикули, които ще комбинират лесно и бързо без да се тревожите, че те няма да подхождат на останалите артикули в офиса. Освен това трябва да закупите повече бройки, а това е сериозен финансов разход. Онлайн често има промоции и намаления, които ще ви помогнат да спестите от покупката. Обмислете внимателно какви и колко посетителски столове ще купите.