Знаете ли, че стъклокерамичните плотове имат един определен вид, който буди доста въпроси от страна на клиентите. Днес ще си говорим за индукционните котлони, които са наистина доста интересно съвременно решение и провокират вниманието ни заради редица твърдения по техен адрес. Ще повдигнем завесата и ще изясним какво точно представляват и какви са ползите от тяхното използване. Но първо ви каним в каталог, който изобилства от такива съвременни уреди https://www.mebeliarena.bg/уреди-за-вграждане/плотове-за-вграждане/индукционни-плотове.

Приоритети

Ако търсите уред, който да помогне за реализацията на вашите кулинарни умения то ето, че именно индукционните котлони са на ваше разположение. Технологията е най-съвременна и се отличава със своите особености, на които все повече клиенти разчитат за да се справят бързо с готвенето на вкусни домашни ястия. Специфичното при индукцията е, че работи на базата на електромагнитно поле и загрява директно уреда, но не и самия плот, което прави абсолютно безопасно боравенето с такива уреди.

Но разбира се, че това не е всичко. За да сме оптимално обективни към качествата на котлоните от този вид за вграждане ще споделим още някои техни особености, а те се отнасят до:

  • Бързо загряване и стартиране на процеса на готвене;
  • Лесен контрол на температурата;
  • Сензорно управление, което позволява да направлявате уреда с едно докосване;
  • Около съда, в който готвите плота е абсолютно студен, което не позволява пръските да загарят и да налага използване на специални препарати за почистване.

Изключително безопасни и икономични уреди, които ще внесат съвременен облик на вашата кухня. не ги подценявайте и винаги залагайте на такива решения, които са изключително адаптивни и предоставящи истинско удобство.

Какво споделят потребителите

индукционни плотове за вграждане

Клиенти, които вече имат удоволствието да използват индукционни котлони споделят своето очарование от това, което са си осигурили. За да бъде храната винаги безупречно приготвена то има много голямо значение какъв ще бъде плота. Доволните клиенти представят своите впечатления и споделят колко приятно и удобно се готви благодарение именно на индукционната технология, с която:

  • Няма загоряла храна;
  • Няма изгаряния;
  • Храната се настройва на режим и температура за готвене според предпочитанията;
  • Интериора е безпрецедентно гладък и изискан;
  • Котлона е изключителен лесен за почистване и поддръжка;
  • Всеки вложен лев в технологията напълно си заслужава.

Дали е трудно да вземете правилното решение? Ако все още имате колебания то можете да се запознаете по – подробно с детайлите, които са характерни за тези иновативни модели и да си осигурите нещо повече от стилна и уютна среда, в която да създавате кулинарни творби.