Хубаво е през определен период от време да правим някакви промени свързани с интериора. Колкото по модерни и актуални мебели купуваме, толкова по-добре ще се чувстваме когато сме си у дома и прекарваме време заобиколени от мечтания интериор. Съвременните кухненски мебели правят силно впечатление, защото са много удобни като комбинация от шкафове и изглеждат невероятно стилно. Мебели Венус – всичко за кухнята ви очаква в каталога на търговеца. Качествено изпълнени артикули в разнообразни дизайни и стилове. Какво ще изберете зависи от вашите нужди и предпочитания.

Какво трябва да включва обзавеждането за една модерна кухня

За разлика от другите помещения в които се ръководим най-вече от външния вид и дизайна, при този вид мебели трябва да погледнем нещата и от друга гледна точка. Практичността и удобството в важно да бъдат на високо ниво, тъй като помещението е използвано много интензивно през целия ден и всички шкафове трябва да са достатъчно удобни.

Характерно за модерното изпълнение е това, че електроуредите са вградени в специални модули. Те са изработени в синхрон с останалите шкафове и по нищо не се различават от тях. Така и визията на цялата конструкция е идентична и създава усещане за хармония и елегантност. Мебелите притежават и механизъм за плавно затваряне, което е много удобно като се има предвид колко често ги използваме. Ако тракаха и скърцаха това щеше да ни натоварва и с времето да ни изнервя. Магазин Венус ще ви запознае със следния модел. Кухня Диамант с витрини и плавно затваряне – 220 см. Сив диамант/дъб бланко/бяло:

кухня
  • Модел „Диамант“ е готов кухненски комплект, изработен от качествено ПДЧ с дебелина 16 мм;
  • Разполага с горни и долни шкафове с полезно място за съхранение;
  • Шкаф за бордова мивка, чекмеджета, етажерка и витрина;
  • Удобен и красиво изпълнен дизайн.

Погрижете се да поръчате подобно обзавеждане, защото то ще ви донесе търсеното удобство и ще направи приготвянето на храната истинско удоволствие.

Да изберем ли кухненски мебели в светли тонове

От няколко години насам скандинавският стил в обзавеждането и минимализма са предпочитани от голяма част от хората. Това практично интериорно течение залага на светли тонове и изчистени линии. Мебелите трябва да бъдат удобни и семпли, за да изглежда обстановката спокойна и приветлива. Дори в кухненското пространство където е възможно по-лесно да се замърсят може да поставите светли шкафове. Те са направени от MDF и ПДЧ, които се почистват много лесно благодарение на ламинираното си покритие. Подобен интериор лесно ще се комбинира с вече наличните мебели и ще изпъква със своята елегантност и красота.