Сред гамата от градински продукти за оборудване на откритите площи от онлайн магазин Мебели Арена са в готовност да ни представят отлични идеи и възможности за оформяне на зони за игри и забавления. Предвид пространството, с което разполагате сега можете да инвестирате в какво ли не, но пък ако имате деца то определено съоръжението, на което те най-много ще се радват е батута. Има ли място батута във вашия двор и кои са основните аспекти при неговия избор предстои да ви разкажем в днешното четиво.

Избор според размера

Наистина е определящо да се инвестира в такъв тип продукт, който определено би задоволил вашите персонални предпочитания. При батутите е важно да отбележим, че са съоръжения за използване на открито, които осигуряват физическа активност, но за да извлечете максимума от тях е препоръчително да инвестирате в модел, който е напълно приспособим към вашите зони на открито спрямо формата и размера си.

 Опциите за избиране не са малко. Спрямо размерите батутите могат да бъдат:

  • Мини. Те са удачни варианти за използване от деца и е препоръчително в съоръжението да няма повече от едно дете, тъй като при скачане м тясното пространство са възможни наранявания;
  • Средни. Обикновено са тип стандартни, универсални съоръжения, в които могат да скачат едновременно възрастен и до две деца. Практични са, тъй като не заемат много място и са идеални за дворни зони около къщата;
  • Големи. Някои ги наричат професионални, тъй като позволяват в съоръжението да скачат по-голям брой лица.

Въпрос на възможност за обособяване и аранжиране на площта на открито ще реши кой от предлаганите в магазин Мебели Арена екземпляри би бил удачен за вашия екстериор.

Разнообразие от форми

батут

И по този признак е необходимо да бъдете оптимално внимателни и взискателни. Богатия асортимент от размери, които се предлагат при батутите могат да превърнат дворния ви кът в прекрасно оформено място за игри и забавление. Формите, от които можете да се възползвате тук са:

  • Кръгла. Може би това са най-масово използваните, тъй като се предлагат в разнообразни размери и лесно се приспособяват в градински и дворни пространства;
  • Квадратни. Също се нареждат сред предпочитаните, тъй като са адаптиращи се и способни да осигурят отлични условия за скачане;
  • Шестоъгълни. Заради максималната опора, която е характерна за тях ще отбележим, че това са продукти, които се характеризират с оптимални размери.

Какъв е идеалния за двора ви батут преценете сами. Асортимента на Мебели Арена е достатъчно атрактивен и способен да задоволи дори най-високите ви изисквания и критерии.