Както жените, така и мъжете се грижат за своя добър външен вид и се опитват да постигнат гладка и приятна на допир кожа. За целта вече има иновативни методи като 100% ефективна диодна лазерна епилация с Prime Lase HR. Трайното обезкосмяване е често срещана тема в социалните мрежи. Мненията за модерната технология на диодния лазер са предимно положителни. Този съвременен метод набира популярност и все повече почитатели. С него може да премахнете дори и съвсем къси косъмчета, които понякога са най-досадни. Ако още не сте опитали  процедурата, ви съветваме да не губите време, защото грижата за добрия външен вид, трябва да бъде с приоритет.

Какъв е принципът на работа тук?

Уредът работи, благодарение на специалните лъчи, които достигат до корена на косъма и го унищожават. Специфичното тук е това, че произведените лъчи са по-дълги от тези на познатите преди това модели. Благодарение на тази подробност, процедурата е толкова предпочитана от клиентите. След като достигне до корена на косъма диодният лъч или забавя максимално неговия растеж или го унищожава напълно. Тъй като епилацията е ефективна, голяма част от клиентите избират да ползват именно тази процедура.

Кои са основните предимства?

Ако обичате да посещавате салони за красота със сигурност сте запознати с различни методи на епилация и имате опция да избирате между тях. Днес ви препоръчваме да се доверите на ефективната диодна лазерна епилация с Prime Lase HR. Плюсовете при тази иновативна процедура са доста разнообразни:

  • можете да го ползвате по всяко време на годината – при старите методи нямаше как в летните месеци и когато сте с тен да извършвате епилация. Вече това не бива да ви притеснява;
  • прилага се ефикасно върху всички типове кожа – хора със светла и тъмна кожа могат да го използват без проблем. Същото важи и за цвета на окосмяването. Повлиява се еднакво добре както светлото, така и тъмното, дори и изключително финото окосмяване;
  • диодният лазер е много точен и може да се настрои максимално прецизно – това го прави толкова добър и харесван от потребителите.

При този вид епилация предимството е, че дължината на лъча е много по-голяма и той премахва косъмчета, които още не са започнали да растат. Преди време беше проблем да се отстранят тези, които са по-фини, тънки или руси и старите лазери не им повлияваха. Другият проблем беше, че кожата с тен не е препоръчително да се обработва с подобна технология. Тези притеснения вече отпадат с иновативните модерни диодни лазери. Те се налагат като по-добри и ефикасни от останалите.