Мнозина се чудят как да организират интериора в банята така, че наистина той да изглежда приятен и комфортен. Днес модерната санитарна зона не се нуждае само от умивалник, тоалетна чиния и душ параван или кабина. Много по-високи са критериите ни за приятна и уютна атмосфера, в която имаме на разположение възможността да изпитаме удовлетворение и удоволствие при посещението си в банята. Мебели Арена представя на своите клиенти богат асортимент от функционално обзавеждане, с което банята може да бъде организирана на високо ниво.

Мебели за баня – ключова роля

Ако се питате защо все повече клиенти избират да се възползват от присъствието на шкафовете за баня ще подчертаем, че тук се касае за многофункционалност и удобство. Наличието на такива компоненти могат да се приемат като помощни организационни средства, които гарантират много уют и комфорт при ползване на тоалетна, къпане, сутрешен тоалет и други санитарни занимания.

Съществената задача, с която мебелите успешно се справят се дължи на:

  • Адаптивността им в малки пространства;
  • Ефективност при подобряване на експлоатацията на мебелировката;
  • Осигуряват ред в ежедневно използваните санитарни принадлежности;
  • Гарантират удобство.

Много по-приятно ще изглежда банята обзаведена с модерен и удобен шкаф отколкото да е безлична и студена, оформена и конструирана само с типичните задължителни санитарни принадлежности и фаянс.

Материали за изработка на шкафове за баня

PVC шкаф за баня

Практиката сочи, че когато се избират шкафове, които ще бъдат приспособени в мокри помещения то първото, което е необходимо да имате предвид са имено влагоустойчивостта на материалите, от които са направени. Влагата е безпощадна и действително, когато са подложени на интензивна пара и мокрене мебелите, които не са защитени могат да се раздуят и деформират до такава степен, че да се наложи да ги изхвърлите.

Именно затова от Арена представят на вниманието на своите клиенти шкафове, които са предназначени за използване в баня и всякакви други мокри помещения. Сред най-препоръчаните се нареждат:

  • ПВЦ шкафове;
  • От ламинирано ПДЧ;
  • МДФ с филм против влага;
  • Естествена дървесина, която е обработена по специален начин.

Самите мебели се изработват по специална технология, която защитава дървесните частици и по този начин се намалява риска от преждевременната подмяна на изделията.

От Арена представят шкафове, които произведени от реномирани фирми, специализирани в тази област на обзавеждането. Клиентите разполагат с възможност за осигуряване на такива изделия, които са наистина добри, качествени и издръжливи на повишеното количество влага, на което са изложени в санитарните площи. Дори при инцидентен контакт не бива да се тревожите за устойчивостта на мебелировката в банята, тъй като тя е защитена от увреждане.