Понякога улисани в това да открием подходящите мебели за основните помещения, пропускаме да отделим нужното внимание на по-малките стаи.  Често в кухненската зона се помещава и кът за хранене. От това малко пространство можем да направим изключително уютна и приятна зона за почивка и релакс. Ако изберем venus.bg дивани за трапезна маса със сигурност ще променим облика и практичността на помещението. Такива мебели дават много предимства и винаги създават приятна семейна атмосфера. Като цена те не са скъпи, въпреки че са достатъчно качествени и красиви на външен вид.

Как да изберем подходящ ъглов диван за трапезария

Тези артикули също са вид мека мебел и реално се избират по подобен на холното обзавеждане начин. Диваните са ъглови, изработени в различни размери. Някои от моделите са на модулен принцип, което позволява да местите различните им части и да ги подреждате в конфигурация която ви е удобна. Измерете пространството в трапезарията където смятате да поставите ъгловия диван и спрямо него открийте подходящ размер. Трябва да обърнете специално внимание на тапицерията и цвета. Целия артикул е облечен в дамаска затова се погрижете тя да бъде достатъчно приятна като визия и десен. Цветът трябва да подхожда на останали интериор. Препоръчително е тапицерията да е износоустойчива и да не задържа петна, защото ще използваме дивана в трапезарията. Venus.bg препоръчва един от най-харесваните си модели. Трапезен ъгъл Корнер:

диван за кухня
  • Стилен Кухненски ъгъл Корнер, подходящ за всеки хол или дневна;
  • Разполага с изтеглящ метален механизъм, ракла с повдигащ 45 градусов механизъм;
  • Тапицирана седалка с еластичен дунапрен, възглавници с пълнеж от дунапренов пух, тапицерия и гръб хастар;
  • Функцията сън ще ви осигури най-голямо удобство.

Стилна и практична мебел, която ще промени облика на трапезарията и ще ви подари много спокойни и приятно изкарани мигове. Дизайните на ъгловите модели са разнообразни, така че преценете кой от тях ще подхожда най-много на вашия дом.

Какви механизми и функции имат трапезните дивани

Този вид семпли и достъпни като цена мебели, притежават различни начини да улеснят ежедневието ни. Обикновено са снабдени с механизъм за разтягане с чиято помощ се трансформират в спалня. Допълнителното място за сън никога не е излишно, защото е възможно да обитавате по-малък апартамент в който стаите не достигат. Механизмът може да се използва и когато ви идват гости и се налага да пренощуват или просто вие искате да си починете на спокойствие след работа. Следващото практично допълнение се намира под седалките и е голяма ракла за съхранение на вещи. Конструкцията на ъгловия диван е оползотворена изцяло в полза на хората. Поръчайте такава мебел и си подарете повече уют и комфорт.