Когато обзавеждаме дома си, обикновено се информираме подробно за мебелите, които ще купим и избираме стилът, който ни допада най-много. Наред обаче с тях, трябва да отделим специално внимание и на матракът върху който ще спим определен брой години. Защото не е важно само леглото да е здраво и красиво изработено, а от основно значение е продуктът, който ни осигурява комфорт и ергономичност по време на почивка и сън. Научи повече подробности за еднолицевите модели на мебелен магазин Венус и открий подходящ вариант за леглото в дома си.

Научете повече за важните характеристики на артикула от Венус

За комфорта на един еднолицев матрак са важни и останалите негови характеристики – от какъв материал е калъфът му, каква е структурата му, какви други екстри са добавени и  гаранцията. Слой мемори пяна на повърхността, например, създава усещане за мекота и уникално усещане. Антиакарната и антиалергичната обработка, ще ви осигурят по-добра хигиена и по-дълга експлоатация. Ако имате проблем с горещините и предпочитате да ви е по-прохладно, матракът Венус с охлаждащ ефект, ще ви помогне да приемете по-лесно високите температури. Научете повече за моделите в сайта на магазина. Обърнете специално внимание и на това дали калъфът, може да се сваля и да се пере. Така ще може да го поддържате в добро състояние по-дълго време.

Еднолицев матрак

Научете повече за представения днес модел от Венус. Еднолицев матрак Мемори Елеганс 7 зони:

  • Хибридно ядро от pocket пружини и мемори пяна, приемащи извивките на тялото Ви, и подсигуряващи ортопедична опора, за максимален комфорт по време на сън;
  • Допълнително удобство ще Ви гарантират 7-те зони на комфорт и анатомичните свойства;
  • Моделът е изработен от материали с висока издръжливост, устойчиви на натоварване и деформации;
  • Еднолицевият матрак е обвит във висококачествен калъф с плетена дамаска и антибактериални свойства;
  • Включена дървена рамка, заради която не е нужно допълнително да закупувате подматрачна рамка.

В каталога на Венус научете повече за различните видове еднолицеви модели.