Всеки бранд си има своята впечатляваща история. Такава е и на популярния спортен производител under armour. Независимо, че е една от най-младите спортни марки, които днес се представят на пазара то успеха на марката наистина е зашеметяващ и екстремно утвърждаваща се в цял свят. Почитателите на маратонки under armour със сигурност са се запознали с историческите факти за зараждането на един от младите, но вече стъпили здраво на световните сцени брандове. Популяризирането на американския производител действително се оказва не толкова лесно, но с упоритост и труд създателя Кевин Планк успява да се справи успешно с конкуренцията и днес само четвърт век от появата на първия спортен екип  логото на американската компания разполага с офиси по цял свят.

Отличителни белези на спортните маратонки Under Armor

Американската мрака Under Armour занимаваща се главно с изработване на фитнес обувки, дрехи и екипировка стана известна по света с помощта на известният актьор Дуейн Джонсън по-известен като  ,,Скалата”. Ролята на популярните лица за всеки спортен или друг бранд винаги работи ефективно що се отнася до това да се представят качествата на определен продукт. Факт е, че сред най-продаваните стоки на производителя са маратонките. Те се отличават с иновативността си, технологията на изработка и завидна лекота.

маратонки under armour

Не случайно маратонките Under Armor са най-харесвани в световен мащаб. Отличителните качества на спортните обувки се конкретизират с:

  • Ергономичност на подметката;
  • Гъвкавост на материали, позволяващи свобода на движение;
  • Максимален комфорт;
  • Лесно обуване и събуване;
  • Лекота и възможност за използване на обувките на открито и закрито.

А тези акценти са ключови за хората, които държат да носят удобни маратонки. Все пак е необходимо да се заложи на качествен продукт, допринасящ за стабилността на ходилото и намаляване на травми при екстремно натоварване.

Впечатляващи модели

Най-известният и най-продаваният модел маратонки на Under Armour  е HOVR Sonic 3. Създадена с цел да придаде максимална комфортност на потребителя през всякакви сесии във фитнеса или при тренировките на открито. Идеално решение както за професионални спортисти така и за ежедневна употреба от хора, които държат на удобството.

Друг атрактивен и не по-малко актуален вариант са UA Charged Pursuit 2. Дамите също могат да се насладят на комфорта, който търсят. За ежедневието, за фитнеса, за тичане или тенис – това са едни от универсалните модели маратонки, с които наистина ще можете да се потопите в тайнството на безпрецедентен комфорт и удобство.

Повече интересни и атрактивни идеи от американския бранд можете да откриете в сайта СпортМода.