Основно матраците се класифицират на два типа – еднолицеви и двулицеви. Въпросът, който обаче днес ще дискутираме  свързан основно с размерите при тези с едно лице. Целта на предоставеното многообразие се състои най-вече в това да се осигури една наистина елегантна, удобна и спокойна атмосфера, която да ви позволи да създадете съвършенство и хармония в спалния си кът. Какво се крие зад модела еднолицев матрак 164/190? За много потребители размера изглежда малко странен. Навярно са прави, но всъщност, когато предстои да се помисли за това да се създаде по-стабилна и качествено оборудвана спалня това, от което стартира решението за покупка на матрак е именно размера на смия креват.

Особености на модела еднолицев матрак 164/190

Винаги е необходимо да се ръководите от онези приоритети и перспективи, които се характеризират с устойчивост и възможност да се сдобиете с надеждни и сигурни продукти, които да приложите като ефективно оборудване в спалния си кът. Модела, чиито размери са  164/190 безспорно са сякаш не толкова универсални и стандартни като например тези за 160/200. Но всъщност има съществена причина да бъде заложено именно на такъв размер и той е приспособим за конкретен тип легла, при които самата рамка е по-голяма, което предполага и по-специфичните пропорции на спалния аксесоар.

Важното, което трябва да споменем за тези изделия е това, че:

  • Изключително сигурни и стабилни са;
  • Предлагат се във вариант с цяла рамка или състояща се от две единични;
  • Височината на пълнежа е по-голяма;
  • Създават съвършени условия за възстановяване, отдих и спокоен сън;
  • Цената им е много приемлива и изгодна.

Това са особености, които много потребители разглеждат като предимства, от които предпочитат да се възползват. Именно тук идва момента да споделим, че в каталога на онлайн магазин АРЕНА се предлагат едни от най-красивите, практични и функционални продукти от категорията еднолицеви матраци.

Защо онлайн?

 матрак

Все повече са клиентите, които предпочитат да инвестират в нов матрак онлайн. По отношение на аргументите, които изтъкват особено внимание заслужават:

  • Възможността да открият дори вариант с нестандартен размер 164/190;
  • Цените могат да се сравняват с останалите търговски обекти;
  • Доставката не е ангажираща, защото я получавате на вашия адрес;
  • Разполагате с гаранция за отлично качество и устойчивост на изделията.

Заслужава си да се фокусирате върху такива модели, защото е истинско удоволствие да заплатите по-малко, но пък да разчитате на идеални условия за сън и отдих. А сега от търговските обекти са в готовност да изпълнят вашите поръчки дори и за по-нестандартни размери матраци.