Наближават празници, които свързваме с много подаръци и добро настроение. И ето, че отново на дневен ред стои въпроса „Какво да му подарим?“. Вероятно вече сте се изчерпали от към идеи и в желанието си да изненадате с нещо различно, стилно и елегантно все по-често ви минава мисълта за ръчен часовник. Е, да но нали според някои суеверия да се подари часовник не е на хубаво? Тогава и този вариант ли трябва да отхвърлим? Всъщност днес суеверията не са това, което бяха и ако обърнем поглед към някои от съвременните акценти в часовникарството то тук наистина можем да открием съвсем друга страна на монетата, която показва, че поднасянето  на часовник като подарък е знак не на раздяла, а на уважение и респект, силна връзка и вярност. Така, че скъпи дами сега е момента да изберете прекрасен ръчен часовник за любимия ви мъж. Решението обаче трябва да е много добре обмислено. Съсредоточете се върху марка, която има утвърдени позиции на пазара и продуктите от каталога ѝ се считат за инвестиция, а не за отбиване на номера и избиране на някакъв повърхностен и с нежелание поднесен дар. За да не направите грешка и да впечатлите вашата половинка днес предлагаме да се запознаете с дин бранд, чиято история датира от далечната 1902 година. Впечатляваща е историята на компанията Festina, възникнала в страната на висококачествените часовници и нежен шоколад – Швейцария.

часовник

Следват години на откриване на дъщерни дружества, които спомагат за подобряването и утвърждаването на марката в световен мащаб. А едни от най-известните са в Италия, Франция, САЩ като общата концепция за неповторимо и високо качество е винаги в основата на производствения цикъл на всеки един от моделите ръчни часовници на Фестина. Така, че ето ви предложение за избор на марка, която е доказала своите преимущества през годините  и разполага със стабилна позиция в световен мащаб.

Мъжката колекция Festina наистина може да впечатли всеки господин, който харесва ръчните и изискани аксесоари. Колекциите за мъже са с феноменална и педантична изработка, което ги прави и толкова луксозни на външен вид. Ако обаче не само модната линия и дизайн са в основата на онова, което се търси, а се залага и на прецизността и точното показание на циферблата. А почти 120 години на пазара си е респектиращ период, който наистина ни дава стимул, че можем да изберем феноменален и очарователен подарък за мъжа, който обичаме. Защото колекцията за мъже Festina с основание можем да наречем невероятна и уникална, защото сама по себе си тя излъчва онова неподправено съчетание между иновациите и традиционния лукс.

Когато избирате мъжки часовник с марката Festina не се тревожете за качеството, защото то е гарантирано и подплатено с придружаващ всеки продукт паспорт са сертификация. Онова, на което е важно да се обърне специално внимание са вариантите от различните колекции. За да изберете правилния модел е добре да предвидите потребностите на мъжа, на който ще го подарявате. Ако той е почитател на фитнеса, обича да плува, да спортува и е деен то предложете му съвършения функционален модел от спортната колекция на Festina. Тези часовници са последен технологичен писък, което ги нарежда сред предпочитаните от мъжете, носещи в себе си спортния дух.

Не са за отхвърляне и класическите варианти. Те са с по-изтънчен дизайн и доста по-изчистени. Такива часовници са изключително практични и се превръщат в любим аксесоар на мъжете, които си падат по елегантната и модна концепция в облеклото. Адвокати, лекари, банкери – все хора, които задължително залагат на класическата колекция мъжки часовници с логото на Festina. Ето ви решение за коледен подарък, който да поставите под елхата за любимия мъж. Изберете модел от колекциите, които напълно да се впишат в неговите предпочитания и поръчайте още сега от онлайн магазин Chasovnici-bg.com.