Днес голяма част от клиентите пазаруват изцяло по интернет и поради тази причина търговците трябва да са адекватни и да са в крак със съвременните тенденции. Ако искате да сте разпознаваеми и да увеличите продажбите си, задължително трябва да разполагате с добре изработен и функциониращ онлайн магазин. Предлагаме ви да се доверите на партньор, който има опит в тази област и ще ви гарантира добри резултати. Няма смисъл да правите нещо подобно сами или с хора, които имат по-скромни познания, казват от Valival Commerce.

Как да изберем правилния партньор за изработка на онлайн магазина?

Ако сте решили да се насочите към добър професионалист, трябва да направите кратко проучване и да се запознаете с работата на различните фирми. По-добрите и наложени на пазара ще се откроят с това, че сайтовете им са много ясно организирани и ви дават изключително ценна информация за това какво ще ви предложат срещу парите, които ще платите. Не се подвеждайте по по-евтините обяви, а се насочете към компания, която има достатъчно доволни клиенти с добре изработени онлайн магазини. От Valival Commerce предлагат да обърнете внимание на следните детайли:

  • определете бюджета си – не пестете средства, ако искате да имате хубав и функциониращ онлайн магазин. Отделете необходимата сума и търсете компания, която се вмества във вашия бюджет;
  • разгледайте изпълнените проекти в портфолиото – препоръчително е да разгледате готови онлайн магазини, за да добиете представа какво може да изисквате от фирмата, с която ще работите;
  • направете среща с хората и обяснете конкретно какво очаквате – комуникацията трябва да бъде добра и на ниво, за да върви работата гладко и да нямате недоразумения помежду си;
  • изслушайте препоръките на специалистите и се съобразете с тях – винаги се доверявайте на мнението на хората, които се занимават с изработката на онлайн магазина, тъй като те са наясно с всеки етап от процеса и ще ви насочат най-правилно, за да имате успех.

Няма да се затрудните в това да изберете компания, с която да работите, тъй като добрите в бранша се отличават и се разпознаваеми от години.

Защо логото и рекламата са едни от важните стъпки при финализиране на проекта?

Компанията, на която ще се доверите ще изработи за вас ново разпознаваемо лого. То трябва да кореспондира с вашата пазарна ниша и да стане забележимо и разпознаваемо от вашите потенциални клиенти. Тук е важна и рекламата във facebooк и в другите медии. Колкото по-често хората срещат новини и статии свързани с вашата дейност, толкова по-вероятно е да посетят онлайн магазина и да направят покупка. Не пренебрегвайте тези детайли, защото те са от решаващо значение за успеха ви.