Не винаги си даваме ясна сметка колко важно е осветлението и правилно подбраните лампи за атмосферата в едно жилище. Различните помещения се нуждаят от разнообразен тип светлина и разбира се тя трябва да бъде избрана преди да завършите цялостния интериор. Това е важно, тъй като има съответно окабеляване, което трябва да ви бъде правилно разпределено. Съобразявайте се с функциите на стаите за които търсите лампи и така ще направите обстановката уютна и завършена. В момента може да поръчате лесно и бързо онлайн осветителни тела София. Разгледайте предложенията в сайта на Atg.bg и преценете възможностите, които те ви дават.

Какви стъпки да спазим, когато избираме осветителни тела

В София има много търговци, които ще ви изненадат с богато разнообразие от подходящи за дома ви лампи. Хубаво е, че същите притежават и онлайн магазини от които всеки независимо къде се намира в страната може да поръча осветителни тела. В следващите редове ще ви предложим конкретни правила с които да направите жилището си уютно и функционално с лампите поръчани от София:

лампа
  • определете разположението на различните осветителни тела – поставете избраните лампи в различни зони от помещението, за да акцентирате върху конкретни мебели или да създадете уютен кът с по-приглушена или ярка светлина. Може да използвате  настолни лампи в хола и спалнята, които имат опцията да променят ъгъла на осветеност и така концентрират потока на светлината към мястото където ви е нужна;
  • създайте работен план – специалистите от София съветват, ако правите цялостен ремонт да следвате ясно правила къде точно ще бъдат монтирани осветителните тела. Определете функциите на различните стаи и преценете какъв вид лампи, ще бъдат най-подходящи за тях;
  • височината на таваните е от ключово значение – повечето клиенти харесват атрактивните полилеи. Те могат да бъдат разположени в дневната, кухнята, спалнята или детската. Създават красив интериор и привличат погледа с елегантния си дизайн. За да бъдат обаче достатъчно практични е важно, височината на тавана да е подходяща за конкретния вид осветителни тела. В различните магазини в София ще намерите варианти, които могат да бъдат регулирани, но ако не купите точно такъв модел е важно да прецените правилно каква точно ще бъде дължината на шнура.

Онлайн в каталога на Atg.bg София може да разгледате лампите, организирани в различни категории, в зависимост от тяхното предназначение. Това ще ви улесни значително при избора.

Защо да оборудвате дома си с енергоспестяващи крушки

Цената на електричеството расте с всеки изминал ден и е добре да се опитаме да намалим сметките си, като употребяваме енергоспестяващи крушки. Първоначалната инвестиция в тях е по-голяма, но с времето тя се възвръща и имате само ползи от подобна покупка. Лесно е да изберете LED крушки онлайн от София. Поръчайте ги към останалите осветителни тела и не забравяйте да прецените каква цветна температура очаквате от тях. Гаранцията им е достатъчно дълга, като е важно да запазите кутийките и касовата бележка.