Няма нужда домакинята да излага на показ електроуредите, на които ежедневно разчита. Новите интериорни тенденции са фокусирани върху това да се осигури дискретност, естетичност и елегантност без това, разбира се да повлиява на формулата за успешно провеждане на функциите на техниката. Представяме ви съдомиялна в шкаф Арена, с която ще можете да оборудвате кухнята си така, че да е не само красива, подредена и уютна, но и да бъде практична. Защо да я инсталирате в шкаф? Интересен въпрос, на който ще дадем отговори в следващите редове.

Вграждането – защо да бъде в шкаф

Ами това е един от най-безобидните и доказани методи за подобряване на интериора. Няма нужда от сложни схеми или пък предприемането на ремонтни действия с оглед на това д можете да скриете уреда. Неговото позициониране в шкаф се оказва максимално приемливо и действително това допада на домакинствата предвид лесната им употреба.

Обичайна практика е шкафа, в който се монтира и вгражда съдомиялната да бъде:

  • В близост до кухненската мивка;
  • Да може лесно да се свърже с комуналните връзки;
  • Вратата на шкафа да може да монтира на капака за отваряне и затваряне с цел прикриване дискретно наличието на уреда.

Напълно основателни аргументи, които са показателни защо този способ за инсталиране се приема с най-голям потенциал предвид факта, че няма нужда да бъдат използвани други по-сложни действия, които да наложат инвестиране на средства и разходи.

Видове

Съдомиялна

Вариантите за съдомиялни за вграждане са разнообразни и доказателство за това можете да откриете в каталога на виртуалната платформа Арена. Разбираемо преди да се вземе окончателно решение домакинството да търси идеалния подход, който би осигурил адекватност, приспособимост и способност за осигуряване на чисти съдове.

Видовете съдомиялни за вграждане в шкаф се класифицират съобразно:

  • Размери – малки, големи или универсални според това какви са параметрите на мебелите, който ще използвате за целта;
  • Брой комплекти съдове, които могат да измиват едновременно. Колкото повече, толкова по-добре, но в случая ще се наложи да се съобразите с размера;
  • Еко режими на работа. Така ще се грижите за околната среда предвид пестенето на вода, която уреда използва при работа;
  • Енергиен клас. Показателно е колко ток ще харчи съдомиялната и как това ще се отрази на сметките ви;
  • Функционалност – накисване, измиване, изплакване, подсушаване и други;
  • Марка и модел.

Когато изисквате добър вариант и решението ви е да се фокусирате върху модел, който напълно да покрие вашите приоритети и изисквания е напълно естествено да се фокусирате върху изброените данни, които ще ви позволят да подходите отговорно.