Сигурно искате да изненадате детето си с красиво обзаведена стая, но за да стане това е важно да откриете подходящата мебелировка. В момента търговската мрежа изобилства от най-различни артикули, а откриването на подходящи и комбинирането им може да отнеме много време и средства. По-бързо и лесно ще се справите с тази приятна и важна задача, ако поръчате пълно детско обзавеждане venus.bg. Моделите са много разнообразни като стил. Това е сигурна гаранция, че ще намерите нещо по вкуса на вас и на детето.

Какви са предимствата на пълното детско обзавеждане

Мебелните комплекти за детска винаги са били най-добрата възможност да направим прекрасен интериор, който изглежда като от списание. Това е така понеже различните мебели са изработени в една продуктова серия. Хармонията по между им е забележима и гарантира стил и практичност. Не е за подценяване фактът, че като цена подобно пълно обзавеждане винаги излиза по-евтино. Когато купувате мебелите самостоятелно плащате по-висока цена и не сте сигурни, че ще ги съчетаете както трябва. Едно от най-важните преимущества на готовите комплекти за детска стая е това, че щом поръчката  дойде детето може да се настани на момента. Няма да губите никакво време и само с един избор ще му подсигурите най-важните мебели за едно комфортно ежедневие. Venus.bg предлага да разгледате следващия модерен комплект. Детско обзавеждане в комплект Вики – по поръчка:

мебели за детска
  • Обзавеждане комплект Вики е подходящо за детска или юношеска стая;
  • Свежата цветова комбинация, практичният и модерен дизайн ще задоволят нуждите на всеки с изискан вкус;
  • Легло с ракла и механизъм за матрак с размери 820/1900 мм;
  • Секция с шкафчета и етажерка;
  • Двукрилен гардероб;
  • Голямо бюро.

Добре съчетаните мебели в комплект, които ще оформят един перфектен детски интериор. Разгледайте и другите модели в интернет магазина, за да си съставите по-добра преценка и да изберете подходящия.

Как да оформите интериора с помощта на пълното обзавеждане

След като получите артикулите от комплекта трябва да изберете и съответните места за тях в стаята. Мебелите не са малко и е важно да помислите добре, за да стане обстановката балансирана и красива. Препоръчваме ви да се ръководите от правилото зониране спрямо съответната дейност. Това означава да инсталирате леглото и гардероба в едната част където малчуганът ще спи и ще си почива. В другата зона поставете бюро, шкаф и етажерки, за да направите удобен кът за учене и подготовка на домашни. Винаги предвиждайте свободно пространство за игри, защото то е най-важно за малчуганите. Идеи за подредба може да почерпите от снимковия материал представен в магазина.