Жилищният интериор е решаващ в много отношения, споделят от магазин за мебели – https://mebelilenistyle.com. Изборът на обзавеждане започва с една мечта, а след това идва ред и на конкретни действия от наша страна. Проучване на пазара, анализ на цените, запознаване с тенденциите и откриване на подходящ мебелен магазин, от който да купим необходимите компоненти. Основната идея е да се сдобием с хармонична обстановка, както и да си осигурим удобства във всякакъв аспект.

Защо изборът на нови мебели се определя като труден

Всеки тръгва с нагласата, че изборът на жилищно обзавеждане е лесен и не отнема много време. Това обаче съвсем не е така – оказва се тъкмо обратното, а ние сме нагърбени с нелеката задача да открием измежду стотиците решения идеалното за нас. Как да извършим селекцията и какво е нужно да направим, че да не подминем подходящите за нас мебели?  

На първо място е важно да определим какви точно резултати бихме искали да постигнем. За някои е важно да се сдобият с практична обстановка, но за други е от по-голямо значение да разполагат с красиво и в крак с модните тенденции помещение жилище, в което винаги да се чувстваме добре.

За какво да внимаваме при покупка

Закупуването на нови мебели е сериозна инвестиция, която следва да обмислим много внимателно, за да не съжаляваме след време за направените от нас избори. Ето на какво е нужно да обърнем внимание:

  • квадратурата – площта на жилището е сред основните критерии, когато става дума за избор на нови мебели, с които да обзаведем всяка една от стаите. Те трябва напълно да съответстват на квадратурата на имота, за да постигнем добри естетически резултати и висока практичност;   
  • архитектурата – в много домове има специфични архитектурни особености, които задължително трябва да вземем под внимание при избора на нови мебели. При необходимост дори можем да заложим и на обзавеждане по поръчка, което да бъде изработено по предварително зададени от нас параметри. Това е страхотна възможност за търсещите персонални решения, при които индивидуалният подход е основният елемент;
  • тенденциите – почти невъзможно е да се абстрахираме от тях, особено ако държим на високата естетика и искаме тя да е неизменна част от домашната обстановка. Трендовете при мебелните решения се менят постоянно, което създава усещането за динамика и пълна свобода на избор;  
  • финансите – когато знаем с какви средства разполагаме и се придържаме стриктно към покупателните си възможности, шансът да открием идеалните за нас интериорни решения се увеличават драстично.

Дойде ли време за избор на нови мебели, идва и времето да поставим началото на едно вълнуващо преживяване за сетивата, което ще помним дълго време занапред. Заложете на решения с красив дизайн, отлично качество и висока функционалност, а ако търсите и ниски цени – в Лени Стил ще ги намерите в изобилие!

От значение ли са модните трендове и какви са те за 2022

Жилищното обзавеждане е също обект на модните тенденции, които днес са едни, а утре – други. Тази година ще са актуални мебелите в еко стил, както и ярките нюанси, които поставят едно цветно начало и край на обстановката вкъщи.

Изчистените и семпли линии са също фокусна точка, като те чудесно се преплитат с идеята за минималистичен интериор, който ще е на хоризонта още много дълго време. Ако искате нещо по-специално, смело заложете на комбинацията от ретро и модернистичен стил, които могат да живеят в красива симбиоза.  

По-изгодно ли е да поръчаме ново обзавеждане онлайн

Това е въпрос, който почти всеки един потребител си задава, когато е на път да преобрази дома си. На онлайн или на физически мебелен магазин да заложим – това е една от дилемите, която също трябва да разрешим. Факт е, че интернет търговията разкрива много повече възможности пред нас от гледна точка на разнообразието от продукти, достъпа до атрактивни отстъпки и прочее. За перфектния си избор се доверете на магазин Лени Стил – винаги готови с точните за вас решения!