Сферата на битовите услуги в София е изключително развита. Водопроводчици, електротехници, строителни работници – тук определено изобилието е налице. Не винаги обаче имаме шанса да попаднем на коректни и съвестни майстори, на които да поверим своето имущество и решаването на възникнали аварийни ситуации. Безспорно нито един битов проблем не е за подценяване, но когато се касае за ВиК инсталацията то определено е много решаващо да възложим работата на отговорен специалист. Течове, монтажни и демонтажни работи, инсталиране на уреди като бойлер, миялна или перална, както и редица други дейности може да извърши опитния водопроводчик. Но главния проблем и трудност, която може да възникне е как точно да се справим с избора на достатъчно квалифициран в тази област майстор. За да ви предпазим от ненужни главоболия и тревоги представяме на вниманието ви ВиК услуги София – https://hidro-start.com. Причините да акцентираме върху професионален екип са комплексните услуги, които се извършват и гаранциите, предлагани както за вложените материали така и труд.

ВиК услуги от Хидро Старт

Споменахме, че фирмите предоставят на своите клиенти широк кръг от услуги. Всъщност това е една от основните причини все повече домакинства от София да разчитат именно на такива бригади. Хидро Старт е фирма, която е добре позната във ВиК средите, тъй като има история и винаги разчита на квалифицирани и опитни специалисти. Сред най-търсените и ползвани ВиК услуги от софиянци са:

  • Извършване на монтажни работи, свързани със санитарните възли.

Поставяне на смесители, мивки, душ кабини, вани, аксесоари за бани и всякакви други ремонтни работи са особено досадни и изискват повече внимание и опит. Водопроводчиците от Хидро Старт София разполагат с нужните умения и инструменти, които гарантират бързина и коректно отношение към възложените задачи;

  • Подмяна на вертикални и хоризонтални щрангове.
ВиК услуги

Сложен процес, който няма как да възложите на всеки водопроводчик. Много са неизвестните тук и ако екипа не е наясно със спецификата на щранговете в сградата то не биха били максимално полезни спрямо провежданите ремонтни работи. Хидро Старт разчита на своите опитни и компетентни водопроводчици, които имат доста богат опит с подмяната на щранговете както в жилищни така и нежилищни сгради;

  • Смяна на водомер.

Още една услуга, с която не всеки вик специалист би се ангажирал. Само като уточнение ще изложим това, че основно изискване на Софийска вода АД както и Топлофикация София е ВиК фирмите да разполагат с лиценз за извършване на дейности като демонтаж, ремонт и монтаж на нови водомери. Така се цели узаконяването на водомерите да бъде поверено в ръцете на хора, които ще ви спестят време и излишни разходи.

Всъщност е доста дълъг списъка от услуги и пълната гама от дейности всъщност можете да откриете на hidro-start.com. Решение за всеки водопроводен казус – така можем да обобщим намесата на професионалните услуги, които предлагат екипа на Хидро Старт.

Гаранции за качество

Подчертана специфичност, отговорност и ангажираност се изисква при извършване на ремонтни работи по ВиК инсталацията. Независимо дали става въпрос за домашния ви комфорт или пък за търговски обект от Хидро Старт София гарантират на своите клиенти използване на най-добри и качествени материали както и прилагане на умения и способности, които ще допринесат за безпроблемното функциониране на водопровода.

Независимо от капацитета на услугата, за която сте наели Хидро Старт София не се изненадвайте, че ще получите договор, в който са описани всички клаузи като:

  • Вид на възложената работа;
  • Срокове за изпълнение;
  • Вложени материали;
  • Цена;
  • Гаранции.

Качествената услуга е в основата на това все повече домакинства и предприемачи от София да разчитат на услугите на професионалния екип. Не се колебайте да позвъните, независимо от това дали имате нужда от монтаж на бойлер или пък ремонт на отоплителната инсталация. С Хидро Старт е лесно, бързо и изгодно.