Търсите ли водопроводна фирма от София, която да установи дали в дома ви има теч и при наличие на такъв да се извърши нужния ремонт? Днешната публикация е насочена към онези от вас, за които проблема вече е реален и спешно се нуждаят от адекватна намеса. Течовете са от проблемите, които създават неприятности  и главоболия, а освен това се оказва, че са и основна причина за непредвидени разходи, причинени от материалните щети, които са нанесли. Днес ще представим полезна информация, която със сигурност ще допринесе за правилни действия и ще ви избави от неприятностите.

Скрит теч – как се открива

Течовете, които са познати се делят на два типа – видими(явни) и скрити. По-сериозни и свързани с повече опит и умения са скритите течове, при които наистина е важно да се вземат предвид някои специфични моменти. За да бъдат открити такива течове, независимо дали става въпрос за жилище ви в София или индустриален бизнес обект е добре да знаете, че са познати два модела на прилагане на действия:

  • Чрез къртене и разруштелни мероприятия;
  • С помощта на апаратура.

Не се съмняваме който от методите за локализиране на теч ще изберете, но пък именно поради това бихме желали да ви разкажем повече за апаратите както и фирмата от София, която ще гарантира експедитивност, качество и коректност при намиране и отстраняване на възникналата ВиК авария.

Запознайте се с откриване на течове в София – vikhelp.com. За почитателите на качествените водопроводни услуги наистина е важно да знаят при какви ситуации на кой водопроводен екип могат да се доверят. С цел да се намали риска от попадане на самозвани майстори, които да причинят маса щети, а освен това да изкопчат и не малка сума за уж свършената работа днес акцента насочваме към иновативните способи, с които ВиК Хелп София успява да разреши проблема с локацията на теча в дома ви.

Термокамерите – основни инструменти за безразрушително откриване на течове

Сред едни от доказаните уреди, които се прилагат успешно от специалистите от vikhelp са термокамерите. Техния принцип на работа са съвсем елементарен. Отчитането на температурните разлики на обследваната зона показва къде има възникнал теч. Предимствата на термокамерите са никак не малко и именно поради това от ВиК Хелп разчитат на техните преимущества в борбата с безразрушителното установяване на местоположението на течовете. Ето и основните плюсове, които се отчитат от потребителите и водопроводчиците:

  • Термокамерите са компактни и иновативни решения, с които много бързо се работи;
  • Те дават точност за местоположение до 98 %, което е особено важно при стремежа за намаляване на разходите при ремонти и отстраняване на проблема;
  • Показват на момента дали има проблем или не;
  • Не се изисква обучение на лицата, които ще прилагат термокамерите като уред, с който се работи за откриване на течове;
  • Обследват както големи така и по-малки площи;
  • Подходящи са за бани, гаражи, отоплителни системи и други;
  • Това е възможно най-евтиния метод за откриване на скрити течове.

Иновациите, които използват от Вик Хелп София наистина не са за подценяване. За да спестите разходи и да изберете най-безразрушителния способ за отстраняване на течове не е нужно да харчите кой знае колко средства. Специалистите от екипа на vikhelp предлагат коректни и бързи решения, с които си гарантирате спокойствие и качествено обслужване. Мащабите на щетите, които може да причини един теч биха достигнали финансово измерение, което едва ли би ви се отразило добре. Но пък действително навременните мерки и обследването с термокамера ще намери прекия път за разрешаване на проблеми от ВиК естество. Предимството на ползването на услугите на ВиК Хелп София е в това, че освен като решения за скрити течове водопроводчиците могат да проведат ремонти по щрангове, водомери, монтажни и демонтажни работи на санитарен фаянс, ремонти на отоплителни системи и много други.