Спокойно може да сравним декорацията на дома с вид изкуство. Това да създадеш домашен уют и удобство е основна мисия за всеки домакин. Може би най обемистата мебел във хола или всекидневна си остава диванът. Неговият правилен избор със сигурност ще ви накара да се чувствате по-добре и по-уютно в своя дом. Помислете обаче за функционалната разновидност наречена разтегателен диван. Освен необходимия стил и красота, той ви предлага и незаменимата функция, благодарение на която ще имате още едно място за сън. А прекрасните модели в магазин Венус ще ви очароват от пръв поглед.

Кой е перфектният разтегателен диван за вас

Това разбира се е въпрос на лично усещане и изграден естетичен стил.  Често е една от най-скъпите покупки, които правим за жилището си. Инвестицията ще ви спечели полезна мебел, а вероятно ще я използвате доста години. Дизайнерският вид и по висококачествените материали, безспорно ще ви струват малко по-скъпо, но със сигурност ще внесат нужния лукс и комфорт в дома ви. Избирайки разтегателен диван от мебели Венус вие си гарантирате, че новата ви придобивка ще бъде наистина функционална и качествено изпълнена. Съветваме ви да залагате на изчистени форми и да избягвате ярките щампи. Подходящият цвят по-скоро е кремаво, бежово, различните вариации на сивото и други.

Модулен холов ъгъл

Холов разтегателен диван Тексас с функция сън и ракла:

  • Магазин Венус ви дава възможност да изберете дамаска по ваш вкус, а също така дали диванът да бъде с ляв или десен ъгъл;
  • Изработен с едни от най-качествените и надеждни материали – масивна дървесина, MDF и ПДЧ;
  • Функцията сън ви предоставя възможност да изтеглите седалката, а гърбът на дивана е падащ;
  • Възглавниците са снабдени с цип – което ги прави удобни за почистване.

Изберете си разтегателен диван от Венус и се насладете на удобството да притежавате качествена и елегантна мебел. Всеки ден часовете прекарани на новия диван, ще ви зареждат с много позитивна енергия.