Красиви без болка- това е мечтата на всяка жена, която осъзнава, че с напредването на възрастта отпускането на кожата води до поява на бръчки, вялост и неравен тен. И независимо, че се използва ежедневно качествена козметика то процесите се оказват необратими. Метаболизма се забавя, кожата започва да посивява и губи своята свежест, става по-суха и липсата на еластичност е причината бръчките да стават все по-изразителни. Дали само естетичната хирургия би се справила с тези времеви проблеми? Днес ще ви срещнем с лекари дерматолози, които ни разкриват една съвсем различна страна на красотата и доброто самочувствие. В клиника Мирабел Бургас се прилагат най-иновативни и съвременни решения за лазерно подмладяване, което през последните години се доказа като един от най-ефективните безоперативни способи за разкрасяване.

Средства и методи за ревитализиране

Кожата ни е подложена на редица екстремности. Прах, ултравиолетови лъчи, вятър, топлина, студ – все атаки, които до голяма степен повлияват здравословния ѝ вид. С годините имайте предвид, че защитните сили на кожата ни намаляват и това повлиява върху естественото образуване на колаген. Все по-ранима и лесно разрушима става кожата н, което изисква да я подложим на интензивна регенерираща терапия. А точно такъв тип е услугата лазерно подмладяване Бургас, която ще бъде приложена от Мирабел – клиника по естетична дерматология.

лазерно подмладяване

В какво се състои лазерното подмладяване? Болезнено ли е? Какъв е ефекта, който се постига с такъв метод на разкрасяване? Въпросите са напълно логични е наистина са насочени към това да дадем яснота по отношение на терапевтичния ефект от нейното прилагане.

Лазерната терапия има за цел да стимулира естественото образуване на колаген. Това е един от най-безобидните и иновативни способи, с които можете да постигнете удивителни резултати. на практика това е нехиругичен метод, който ремоделира колагеновите нишки и стимулира тяхното обновяване и възстановяване. Със сигурност видимите резултати още след първата процедура ще ви изненада положително, защото:

  • Кожата става по-стегната;
  • Тена се изибстря;
  • Релефа се изглажда;
  • Кожата ви изглежда като преродена;
  • Намалява се пигментацията и зачервяванията, причинени от така наречените спукани капиляри.

Тъй като видовете лазерно подмладяване биват различни видове ви съветваме преди процедурата да се консултирате с лекар дерматолог, който ще подходи отговорно и ще се погрижи за това ефекта наистина да е впечатляващ.

Предимствата на дерматологичните терапии за подмладяване

Естетичните процедури, които се предлагат в Мирабел Бургас са изцяло насочени към оздравяване на кожата и подобряването на нейната структура. Потърсете блог на dermamirabel.com и намерете не малко полезна информация, която е свързана с безвредността на процедурите, безопасността и безболезненото прилагане на апаратните лазерни терапии. Удивителното при повечето от методите за подмладяване е това, че са краткотрайни като времетраене, а ефекта наистина е забележителен.

В блога на Мирабел Бургас можете да наумите някои любопитни данни и факти, които могат да ви помогнат в поддържането на свежа и сияйна кожа. Младостта може и да си отива, но това не бива да повлиява на вашето самочувствие, тъй като с Мирабел имате възможността да спрете поривите на времето и да се погрижите за овладяването на следите, които годините оставят върху кожата ви.

Любопитен факт е, че с лазерното подмладяване например не е нужен възстановителен период както при повечето хирургически намеси. Не случайно наричат този лазерен метод подходящ за прилагане през обедната почивка, тъй като не се изисква много време за да бъде стимулирано производството на колаген, който да:

  • Изглади бръчките;
  • Да освежи тена;
  • Да направи кожата по-еластична и стегната;
  • Резултатите са видими още след провеждането на терапията.

Любопитна информация ви очаква в блога на dermamirabel. Заповядайте и се запознайте с най-съвременните начини за подмладяване и конструиране на кожата на лицето и уязвимите зони като шия, гърди, ръце, корем, бедра.