За да създадете уютна обстановка в дневната трябва да сте подбрали необходимите мебели, които се съчетават помежду си. Както знаете основните артикули тук са диванът и секцията, но не бива да бъде пропускана и декоративната холна масичка. Този артикул визуално завършва интериора на помещението и допълва обемните мебели. Виж повече за новите модели в продуктовия каталог на Venus.bg. Вариантите са най-разнообразни, но ви предлагаме да вземете нещо различно и открояващо се което ще се хареса на цялото семейство и на вашите гости.

Защо да изберем стъклена холна масичка

Многообразието от нови модели е възможно да ви обърка до известна степен. Днес искаме да насочим вниманието ви именно към стъклените холни масички. Вижте повече за тези красиви модели. Те са изключително стилни и елегантни, предлагат се в различни размери и форми, както и в комбинация с други материали, за да изглеждат още по-модерно и красиво. Вижте повече за артикулите направени и от метал или MDF. Размерите, които ще срещнете онлайн са много разнообразни, а да не забравяме, че плотът може да е както правоъгълен, така кръгъл или дори с нестандартна форма. Вижте повече в каталога.

Подобна красива и изтънчена мебел ще се впише в стаята, независимо дали интериорът който сте оформили е класически или модерен. Стъклените холни масички се правят от закален материал, което гарантира достатъчна здравина. Можете спокойно да поставяте различни неща отгоре, без да се притеснявате от нестабилност или от повреда. Вижте повече за моделите и изберете. Може би най-важното тук е това, че такъв вид мебел създава усещане за пространство и привлича светлината. Венус предлага – Холна маса HOLO X със стъклен плот – 110/60/42 см. – Черна – вижте повече тук:

холна маса
  • Холна маса „HOLO X“ е интересно и нестандартно решение за интериора на Вашия съвременен дом, офис или приемна;
  • Изработена с база от заоблени форми с гланцова повърхност и овален плот от прозрачно закалено стъкло с дебелина 8 мм;
  • Цветовите варианти на холна маса „HOLO X“ са класическите черно и бяло, но те подсилват усещането за луксозна мебел.

Стъклените мебели са изключително функционални и практични, поддържат се лесно и запазват естетическия си вид за дълъг период от време.

Да поръчаме ли мебел от интернет магазин

Нормално е да търсим варианти да спестим от свободното си време. Не е нужно да го губим като обикаляме различни магазини. Вече всичко може да бъде поръчано през онлайн платформите бързо и лесно. Цените са много по-достъпни, а търговците често предлагат луксозни модели с намаление. Мебелите са придружени от подробни характеристики и така клиента е напълно запознат с това какво ще получи. Вижте повече подробности на сайта.