Ако се тревожите как да направите интериора в детската стая запомнящ се и любим на малчугана имаме предложение за вас. 101 идеи за детско обзавеждане venus.bg ви очакват в каталога на онлайн магазина. Най-предпочитани обаче си остават готовите комплекти, които са подбрани по най-професионалния начин и включват точните мебели. Благодарение на тях няма да се тревожите дали отделните елементи си подхождат и интериорът е достатъчно красив. Вариантите са най-разнообразни, затова отделете нужното време да ги прегледате и да прецените покупката от различни гледни точки.  

Какво предлагат различните комплекти за детска стая

Ще останете изненадани от този тип обзавеждане. То е изключително адаптивно и в зависимост от помещението което декорирате, може да изберете точния комплект. Конфигурациите са подбрани от производителите и ви дават възможност да купите повече или по-малко елементи спрямо личните си критерии. Всичко е на модулен принцип, така че имате шанс да добавяте или премахвате артикули. По-компактните модели се състоят от легло, нощно шкафче и гардероб. Те са перфектни за апартаменти в които мястото не е толкова много. Обзавеждането което е най-търсено обаче е това с включено – легло, гардероб, скрин, бюро, шкаф и етажерки. При положение, че декорирате стая за две деца също има много варианти с двуетажни легла. Може да предпочетете и ъгловите, защото те винаги са били практични.

Магазин Venus.bg днес ви представя обзавеждане от новата си колекция. Модулно обзавеждане Сити 5026 с две врати Сити 5028 принт мечета- Бял гланц хайглос/Бяло гладко:

детски комплект
  • Готова модулна конфигурация „Сити 5026“ се състои от легло с табла и две чекмеджета;
  • Бюро с чекмедже и вратичка, както и голям двукрилен гардероб;
  • Притежава всичко необходимо за обзавеждането на една детска или юношеска стая;
  • За по-голямо удобство вратите са оборудвани със специални панти за плавно затваряне;
  • Леглото е подходящо както за еднолицев, така и за двулицев;
  • Гардеробът е с две врати „Сити 5028“ и удобно разпределение – лост за закачалки в средата, рафтове в двата края, а в четирите ъгъла има вратички.

Разумно ще бъде да се съобразите с нуждите и предпочитанията на детето както и с личната си преценка.

Защо бялото стана хит в детския интериор

В момента най модерното обзавеждане за детска стая се състои от мебели в бял цвят. Той допада както на родителите така и на малчуганите. Бихме казали, че действа до известна степен успокояващо и създава приятна атмосфера в стаята. Всичко изглежда свежо и чисто, каквото трябва да бъде в една детска стая. Ако искате акцентни цветове може да ги прибавите като някакви други детайли в интериора.