Контролирането на много от битовите уреди с едно дистанционно е добра възможност да намерите решение за множеството устройства, използвани в ежедневието. Съществуват модерни решения, благодарение на които сега разполагате с шанса да ръководите отоплението в дома, осветлението, кухненски уреди, мултимедия и дори охранителните камери. Sonoff модул представлява дистанционен превключвател, с чиято помощ лесно ще включвате и изключвате желаната техника или други електрически пособия, които са необходими за уюта и комфорта в дома ви.

Какво е Sonoff модул

Най-елементарно описание на устройството е това, че представлява WiFi интелигентен превключвател. Посредством безжичната Интернет връзка без значение от това къде се намирате с едно лесно за използване приложение от мобилния си телефон имате способността да взаимодействате върху всички уреди в дома си, които са свързан със Sonoff модула.

Идеята на използването на такъв контролер е да подобрите начина си на живот и да сте спокойни за случващото в имота си дори да сте в командирова в чужбина или пък на почивка със семейството. Много полезно решение, поради това, че ви осигурява:

  • Симулиране на живот в дома докато ви няма за дълго време;
  • Включвате и изключвате осветлението в обичайно използваните помещения;
  • Повдигате щорите или дърпате завесите;
  • Пускате телевизор;
  • Настройвате камерите и алармената инсталация;
  • Затопляте дадено помещение преди да се приберете у дома и много други.

Много предимства осигуряват Sonoff модулите и е напълно естествен интересът към тях особено за онези от вас, които търсят интелигентни и съвременни решения за подобряване начина си на живот.

Особености на модула

заключване на дома

Лесно е да се борави с устройството, а най-големия му плюс е в това, че не се нуждае от професионален монтаж, тъй като свързването му към домашните уреди е елементарно. За да се сдобиете с така наперечения интелигентен дом е необходимо да сте наясно с някои особености на Sonoff, които се отнасят до:

  • Управление на уреди на 220V;
  • Поддържа се от операционни системи Android и Ios;
  • Програмирате лесно и имате възможност да премахвате и добавяте различни устройства от системата за интелигентно управление;
  • Контролирате едновременно уреди, които са свързани с топленето на вода, отопление, осветление, забавление и други.

Живота ви никога не е било толкова лесен, а дома ви защитен на високо ниво. Благодарение на системата за отдалечен контрол сега можете да сте спокойни, че дори да отсъствате за месец от дома си то това няма да си проличи. Гаранция за удобство, пестене на време и енергия си осигурявате с инсталирането на смарт продукти в дома.