Във всеки град има специализирани фирми, които могат да провеждат ремонтни дейности, които отговарят на потребностите и битовите аварии възникнали в домакинствата. Днес ще ви запознаем с един такъв екип, за която дори тоталния крах при водопроводните щрангове е вдъхновение за връщане на правилното функциониране на водопроводната ви система в норма. Много хора смятат, че щранговете им са наред, защото реално не ги виждат и не са запознати с текущото им състояние. А на практика се оказва, че неприятната миризма на влага, мухъл и зачестяването на появата на влажни петна в общите части се дължи именно на сериозни аварии с щранговете. За ремонта на щранговете в жилищните сгради в София ще си говорим и за това как да се отървем от битовите неволи, които предизвикват те.

Повреди по щранговете и материални щети

Никое домакинство не е застраховано от проблем, който може да предизвика непредвидени ремонти и значителни материални щети. Характерно за проблемите с щранговете е това, че установяваме за тях едва, когато са факт. Водопроводчиците, които са специализирани в ремонтните работи на главните тръби на водопреносната мрежа от град София съветват поне веднъж годишно да се извършва анализ и диагностика на щранговете особено при сгради, които са строени преди 20 и повече години.

Амортизационните процеси в тези сгради са неизбежни и заради:

  • Ръжда;
  • Наноси;
  • Замърсяване на водата поради аварии на централен водопровод;
  • Варовик и други спукването на тръбите и намаляването на налягането се превръща в реален факт.

Материални щети, които могат да бъдат в следствие на аварирали щрангове са меко казано сериозни. Тъй като поради наводнението, което предизвикват се оказва, че вероятно ще се наложи да подмените част от подови настилки, мебели и други разходоемки вещи.

Решението

Няма смисъл да протакаме и само да обясняваме какво може да се случи, ако има аварирал и неправилно функциониращ щранг в инсталацията на блока ви в София. Няма да има домакинство, което да бъде пожалено от такива ВиК проблеми, така че е време да ви запознаем с експертите, които ще успеят да върнат живота на всеки нуждаещ се от ремонт щранг град София. Хидро Старт ще предостави правилното решение, което ще върне спокойствието на всеки обитател на кооперацията или блока.

щрангове

Вариантите за да се върне системата в обичайния си ритъм на функциониране са два:

  • Цялостен ремонт и подмяна на всички щрангове – вертикални и хоризонтални

Подгответе се и се въоръжете с търпение, защото работата е сложна и изисква повече време. Неудобствата по такъв ремонт всъщност не са свързани единствено с не малкото разходи, а също така и с продължителността на ремонта. Както знаете всеки ремонт по ВиК системата е причина за спирането на водоподаването, което е дискомфорт за обитателите на сградата в град София. Но в името на общото благо и веднъж завинаги разрешаване на проблемите, които предизвикват проведените и спукани щрангове е време да направите компромис;

  • Частични ремонтни действия

Тук проблемите могат да се решат по-скоро. Тъй като няма нужда да се сменят всички тръби екипа на Хидро Старт град София ще предложи план за действие, който да не наруши обичайния ви ритъм на ползване на вода за битови нужди. Обичайно това са мероприятия, които са в следствие на правилно диагностициране и профилактика на тръбите т.е. навременно се установява неличие на  проблем, който с малко разходи и време може да бъде качествено решен.

В град София има доста квалифицирани екипи, които извършват услугата ремонт и смяна на щранг. Доверете им се, защото от това зависи вашето спокойствие. Няма как да се прогнозират възникване на такива проблеми, така че от Хидро Старт град София предлагат на клиентите си навременни и аварийно извършвани ремонти, които целят да намалят възникването на сериозни материални щети по имота и цялата жилищна сграда.