Покупката на легла, които ще се ползват от децата ви детската стая може да се окаже доста трудоемко решение. Става въпрос за това, че на фона на множеството варианти вие се нуждаете от продукт, който да задоволи потребностите от спокоен и здравословен сън на две деца, които обитават една не чак толкова голяма стая. Сигурно е, че ще направите всичко по силите си за да покриете изискванията за спокойно и приятно помещение, но на каква цена? Днес ще ви разкажем за онлайн магазин, в който имате невероятния шанс да намерите на добра за детски двойни легла цена, които са не просто изгодни, а супер функционални и комфортни.

Арена представя

Избора в каталога на Мебели Арена е впечатляващ. Двойните легла тук могат да бъдат определени като супер адаптивни както в не толкова просторни така и помещения с добра квадратура, например 12-15 квадрата. Това със сигурност ще даде криле на вашето вдъхновение да създадете перфектния интериор, с който да аранжирате кътче за почивка на малчуганите.

А ето ги и моделите, които определено биха били приоритетни:

  • Ъглови легла
детско обзавеждане

Тяхната позиция в детската стая ще ви спести страшно много пространство. Обикновено в стаята има и други елементи като гардероб, етажерки, бюро също изискващи площ. Когато леглата са поставени на ъгъл това пести никак не малко място и ето ви една основателна причина да изберете точно такова. А, да… и цената е повече от страхотна!

  • Двуетажни легла

Любими са на децата, защото освен място за почивка са и перфектното решение за игри и забавление. Арена има няколко интересни варианта за такива двойни легла, които могат да бъдат ползвани от деца на различни възрасти. В зависимост от използваните материали цените тук наистина са идеални и достъпни;

  • Допълнителни екстри към изброените два типа двойни легла

Тук ще акцентираме на функциалността, защото в малките стаи е трудно да се намери пространство за всички вещи на децата. Подматрачни механизми и ракла при ъгловите както и чекмеджета под двуетажните легла.

Организирайте спалната зона максимално ефективно на супер цена с онлайн магазин мебели Арена.