Когато обзавеждаме дома си винаги търсим най-функционалните и красиви решения. Стараем се мебелите да бъдат поставени на подходящите за тях места, за да изглежда обстановката стилна и добре организирана. В кухнята можем, да бъдем малко по-креативни, и да не залагаме на стандартната трапезна маса със столове, а да изберем практичен и адаптивен кухненски ъгъл. Мебели Венус имат налични в каталога си разнообразни модели, които чудесно ще се впишат в интериора на вашия дом.

Съвети за избор на кухненски ъгъл

Щом сте взели решение да разчупите обстановката в кухненската зона, и да се снабдите с удобен диван, ще ви дадем няколко полезни съвета, за това как да го изберете. Като за начало измерете пространството, в което искате да поставите тази мебел. Мебели Венус предлагат различни конфигурации и размери, което ще ви помогне да напаснете харесания от вас, към мястото с което разполагате. Поинтересувайте се от материалите, които са използвани за направата на конструкцията. Те трябва да са максимално здрави и да ви предоставят сигурност, че ще можете ежедневно да използвате ъгловия диван. Тъй като в тази зона се храним, и посрещаме гости, тапицерията трябва да бъде износоустойчива, и да се почиства лесно. Симпатичните ъглови дивани се разтягат, за да станат удобна спалня, а също така притежават и ракла, в която да съхранявате различни неща.

Кухненски ъгъл

Кухненски ъгъл Жанет – модел представен от онлайн магазин Венус:

  • Корпусът е изработен от масивна дървесина и ПДЧ;
  • Тапицерията е комбинация между дамаска и еко кожа;
  • Лесно може да се трансформира в легло;
  • Ъгловия диван притежава и удобна ракла.

С помощта на кухненски ъгъл, вие ще организирате един кът, който ще предразполага към домашен уют и с удоволствие ще прекарвате значителна част от свободното си време там. Всеки, който желае да се усамоти в апартамента, може да използва това  пространство по избран от него начин.