В момента благодарение на дизайнерите от мебелното производство имате възможност да зарадвате детето си с много по-атрактивни и функционални мебели. Ще забележите да се предлагат детски легла-коли, които биха се харесатли на всяко едно момченце. Те са изработени невероятно детайлно, като сами ще се уверите в това, ако разгледате каталога на Мебели Венус. Моделите, които ще срещнете тук не са един и два, което ще ви даде възможност да изберете конкретен цвят, марка или пак дизайн на съответния артикул. Важно е това, че са изработени от изключително качествени материали и ще гарантират безопасността на малчугана.

Какво прави детските мебели-коли толкова предпочитани

За да се чувства детето перфектно в стаята си тя трябва да му допада като визия и мебелите в нея да са изцяло по негов вкус. В случай, че обзавеждате стая за момче представените днес легла-коли са много удачен избор. Те изцяло наподобяват спортен или полицейски автомобил. Помислено е дори за най-дребния детайл, което ще направи игрите на вашето дете наистина реалистични. Дори моделите са снабдени със съответната звукова сигнализация. Не се колебайте да промените помещението и да го направите по-интересно и най-вече запомнящо се. Венус препоръчва да се запознаете с характеристиките на следния модел. Детско легло спортна кола GTR 90/190 с дистанционно – синя – дънно осветление, светещи фарове, джанти, кожени седалки:

легло
  • Детско легло „GTR“ е с форма на спортна кола и размери на единично легло;
  • Има дънно осветление, светодиодни фарове и джанти,  врати които се отварят, кожена тапицерия и две кожени седалки;
  • Звукова система, която се контролира с дистанционно (управление-музика чрез Bluetooth);
  • Към леглото-кола е включена и подматрачна рамка;
  • Подходящо за еднолицев или двулицев матрак с р-ри: 90/190 см;
  • Ръбовете са със заоблена форма за да се избегнат инциденти.

Производителят е помислил за абсолютно всичко произвеждайки подобен артикул. Детето има комфортно място за сън и в същото време конструкцията му позволява да я използва за различни ситуационни игри.

Как да организирате подходящ интериор, ако изберете легло-кола

Общата визия на детската много ще се измени след като купите подобно обзавеждане. То със сигурност трябва да бъде комбинирано по правилен начин с останалите артикули. Изберете цветова тема, която да следвате и поръчайте различни декоративни елементи, които да направят стаята достатъчно красива. По този начин малчуганът ще може по-лесно да се адаптира към атрактивната и нетрадиционна визия на основната мебел. Цялостното излъчване на детската ще бъде приказно и спортно, точно за каквото си е мечтало момченцето.