Статистика сочи, че над 2/3 от домакинствата избират за новите си кухни мивки от гранит. Ако и вие се чудите защо има такъв огромен интерес точно към този вид оборудване то тайната ще бъде разбулена в днешната публикация. Не е нужно да споменаваме, че като материал гранита, който е основен елемент в композитните мивки се отличава с невероятно здравина. А самите комбинативни субстанции, добавяни към основния са средство, с което наистина можете да си гарантирате дългогодишни  употреба и то без натоварването да повлияе на визуалните или качествени характеристики на продукта.

Многообразие, първокласно качество и добри цени

Ето три основни фокусни точки, които са от съществено значение за клиентите. А точно тук https://www.mebeliarena.bg/кухня/мивки-за-кухня/гранитни-мивки в своя каталог магазин Арена предлага най-добрите и иновативни решения. Предимствата на гранитните мивки не могат да се изброят набързо и без обяснения, тъй като техните качества наистина надхвърлят и най-смелите ни очаквания:

гранитна мивка
  • Прилагане на иновативна технология за създаване на здрава смес за изработка на мивки за кухни;
  • Уникален дизайн, форма и изработка по размер на клиента;
  • Екологичност на материала;
  • Здравина, устойчивост на удар, надраскване и всякакви механични увреждания;
  • Почистването на мивките от гранит не изисква да преминавате курс за правилна поддръжка, тъй като устойчивостта им на препарати наистина е изумителна;
  • Топлиноустойчиви, студоустойчиви, непорьозни;
  • Многообразни цветове, от които можете да изберете такива, които напълно да паснат на вашите интериорни представи.

Напълно достатъчни факти, които със сигурност биха били достатъчно мотивиращи за да изберете нова мивка и то от гранит. Противно на очакванията на повечето клиенти е важно да отбележим и това, ме действително тук има много добро съотношение между цена и качество. Когато офертата ви устройва то безспорно мотивите да изберете продукт от категорията гранитни мивки на Арена стават още по-явни. Не подценявайте удобството си, без значение дали ще миете ръцете си, съдове или хранителни продукти.