Все по-често попадаме на статии, в които се акцентира на минимализма. Това означава, че съвременното домакинство не се стреми да обзаведе дома си с големи мебели, а такива които са с размери напълно достатъчни за неговия комфорт. Именно затова днес ще приложим тази тенденция в кухнята и ще ви разкажем как  mebeli arena можете да постигнете този феноменален ефект. Прилагайки личната си креативност и персонални желания имате вариант за конфигуриране на семпла, но свръх удобна и функционална кухня. Модулните системи са този инструмент, от който се нуждаете и можете да приложите при организация на вашия кухненски кът.

Кухня в скандинавски стил

Много модерен стана скандинавския стил и очарованието, което носи е приоритет за това все повече домакинства да го прилагат в дизайна на своите кухни. Когато говорим за този тип мебели е важно да подчертаем, че става въпрос не само за решения, които са в свежи тонове, а такива размерите, на които са компактни и ненатрапчиви.

Изключителна подреденост се забелязва в този вариант за обзавеждане и постигането му с модулите от mebeli arena е постижимо без каквито и да е усилия както и загуба на време. Приоритетите на модулните кухни е в това, че с тяхна помощ успявате да превърнете интериора в:

  • Практичен;
  • Елегантен;
  • Функционален;
  • Идеално подреден;
  • Компактен.

Боравенето в кухня от скандинавски стил без съмнение носи лекота и уют. Подредени символичен брой модули, но напълно достатъчно за вашите занимания биха осигурили не само удобство, но и естетичност.

Създайте идеалния за вас кът

модулна кухня

Кухнята няма нужда да бъде прекалено голяма за да можете да готвите вкусна домашна храна. Когато се касае за компактни и удачни размери то определено онова, което напълно би задоволило вашия вкус са тенденциите, при които залагате на достатъчното, а не на прекомерно обзаведеното пространството.

Идеалния за вас кът навярно е този, при който:

  • Има достатъчно пространство за преминаване;
  • Мебелите следва правилото за работен триъгълник;
  • Разполагате с повече работна площ и уредите са вградени.

Независимо дали предпочитате права, ъглова, П-образна или двуредова то с помощта на модулните системи имате възможността да сътворите мечтаната готварска зона. Личните виждания и желание за постигане на персонално удобство са в основата на това да си осигурите много повече ефективност, комфорт и функционалност, а сега само с няколко клик имате реалния шанс да го постигнете без излишни разходи и твърде много мебелни елементи. Изберете свободата да позиционирате свободните модули така, че наистина да ви бъде приятно и уютно.